05 грудня 2021

Щедрий Вівторок Діти 2021

КОРОБКА ХОРОБРОСТІ
💜 Разом ми можемо більше 💜
Пригадаймо🙂
Щедрий Вівторок 2018
Щедрий Вівторок 2019
ЩЕДРИЙ ЯРМАРОК
https://www.facebook.com/10001468.../videos/742709889561975/
30 листопада в Україні відбудеться Щедрий вівторок. День, коли весь світ зайнятий однією великою справою – творити Добро.
Традиційно ми долучаємося до руху добра, бо робити цей світ кращим під силу не тільки дорослим.
В доковідні часи ми два роки поспіль організовували Щедрий ярмарок, до якого учні разом з дорослими готувалися заздалегідь: вигадували номери, виготовляли смаколики та листівки, майстрували прикраси та іграшки… Це була добра та весела метушня, яку усі чекали з року в рік. Але…
…цього року Країна – у червоній зоні.
Ми ж знаємо, що це не привід зупиняти добрі справи, чи не так? Навпаки, цей день допоможе об’єднатися всім навколо гарної ідеї.
Цьогоріч ми підтримуємо проект «Коробка хоробрості» від благодійного фонду «Скарбниця Надії».
Цей проект допомагає діткам онкоцентру.
Ця допомога дуже особлива. Діти в онкоцентрі – справжні герої!
Хоробрий не той, хто не боїться, а той, хто робить, долаючи страх.
Ось і ці діти щодня долають страх та біль. І найчастіше це «найстрашніше» відбувається в маніпуляційному кабінеті: пункція, перев’язка, промивка катетера…
Саме тому в цьому кабінеті є «чарівна» коробочка – «Коробка хоробрості». В ній є невеличкі даруночки, які допомагають стримати або висушити дитячі сльози. Це призи за сміливість після перенесення неприємної процедури.
Сміливим хлопчикам та дівчаткам принесуть радість: машинки, літачки, мотоцикли, звірята, м’ячики різних розмірів та кольорів, заводні іграшки, різноманітні брелоки, маленькі лялечки та пупси, дитяча біжутерія (намиста, колечки та браслети), різноманітні магніти, брязкальця для найменших також пазли в невеликих коробочках, яскраві блокноти, гарні ручки, маленькі набори олівців, книжечки для малюків…Будь - що невелике і нове (це важливо, адже діти тут мають дуже ослаблений імунітет та й отримати вживану іграшку неприємно)
Покладіть частинку доброти в коробку до 1 грудня.
Разом ми можемо більше!